tiistai 5. tammikuuta 2016

On aika kiinnittää katse tulevaisuuteen

Viime vuosi oli hyvin.. kaikin puolin erilainen kuin aikaisemmat. En käynyt kuin yhdellä keikalla ja sekin tapahtui Los Angelesissa. Kiipesin aktiiviselle tulivuorelle ja hyppäsin alas melkein 200 metriä korkeasta tornista. Kotosuomessa kiipeilin mäntyjen latvustoissa, ratsastin kerran hevosella, hyppäsin suureen tuntemattomaan, otin henkisesti turpaan ja tulin takaisin. Näin kaiketi paljon leffoja viime vuonna, mutta koen missanneeni niin monet niistä mitä olisi pitänyt nähdä ja herraisä kohta on Oscarit!

Jos mennään kaksi vuotta taaksepäin vuoteen 2014, oli se hyvin pitkälti odotuksen vuosi. Silloin oli jokin päämäärä mihin kokoajan pyrki. Jotain mitä odottaa ja mikä sai tekemään asioita. Vuonna 2015 ei ollut enää mitään odotettavaa, joten asioita teki aika erilaisesta lähtökohdasta. Myönnän, viime vuosi oli paikoin myös aika vaikeaa eikä paluu Suomeen ollut mitenkään helppo. Asioita ei myöskään helpottanut yhtään maassa vallitseva negatiivisuus ja ihmisten liiallinen tarve sanoa kaikki mielipiteet ääneen.

Ajan myötä tajusin etten tee enää mitään. Leffassa käyminen rajoittui niihin pariin hassuun, keikat ovat unohtuneet kokonaan, kamera on jäänyt tuonne kaappiin pölyttymään. Koulu ei etene enkä siksi ole yhtään lähempänä valmistumista kuin kesällä. Epäilen itseäni. Olenko tehnyt vääriä valintoja? Olenko elänyt kuplassa ja luullut että minusta on johonkin mihin ei oikeasti olekkaan? Ainoa asia missä olen pysynyt mukana, on liikkuminen. On sekin jotain, vaikken koe siinäkään edistyneeni. En oikeasti.

Mutta nyt on vuosi 2016 ja on aika kiinnittää katse tulevaisuuteen ja lopettaa tämä mudassa möyriminen, koska ei se auta mitään. Siksi menen huomenna katsomaan Joyn, ylihuomenna Creedin ja perjantaina Youthin. Torstaina ilmoittaudun kansalaisopiston valokuvauskursseille ja maanantaina.. Maanantaina alan tekemään koulujuttuja. Oikeasti.

Viime vuosi oli sanalla sanoen muikea, mutta tästä vuodesta tulee parempi! Aika loppuu, joten nyt on aika alkaa tekemään jotain! Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille! You can do it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti