maanantai 11. tammikuuta 2016

But I don't need a prince.

Koska ajattelin tänä vuonna katsoa enemmän elokuvia kuin viime vuonna niin kävi taas mielessä kuinka kiva olisi pitää leffablogia, mutta tällä kertaa maltan mieleni ja pitäydyn tässä blogissa! Kaverini sanoi hienosti että tämä on se mun valtakunta, jonne voin kirjoittaa mitä lystään joten tässä se tulee! Blogimerkintä kolmesta viimeisimmästä leffakokemuksesta!

Sherlock: The Adominable Bride (3.1.15)
Sherlock opetti yhden asian elämästä, mikä tulee nyt äkkiseltään mieleen. Joskus sitä tuntee itsensä erakoksi, erilaiseksi, jonkinasteiseksi hylkiöksi, yksinäiseksi ja yksinäisyyteen syntyneeksi, mutta silti.. vaikka kuinka ponnistelisi sen eteen että pysyisi erakkona niin joskus se paras tyyppi silti livahtaa alitajuntaan ja pysyy siellä. Etkä yhtäkkiä olekkaan enää yksin. Alitajunta on pelottava paikka ja siellä me säilytämme niitä kaikista arimpia asioita; pahimpia vihollisia, pelkoja ja hetkiä.. Ja silti joskus sinne kaiken synkän keskelle ilmestyy jotain odottamatonta, joka tekee kaikesta vain helpompaa. Et ehkä halua myöntää sitä ääneen, mutta tieto riittää itsellesi. Ja se on hieno juttu se!

Joy (6.1.15)
"But I don't need a prince." 
Joyn elämänopetus ainakin itselle oli se miten voit allekirjoittaa oman tappiosi omalla nimikirjoituksellasi, mutta voit silti senkin jälkeen nousta voittajaksi, jos vain haluat sitä. Vaikka möhläisit kuinka paljon, vaikka muu maailma kuinka yrittäisi kusta sinua silmään, pysy vahvana.. Ota pieni tauko ja mieti asioita. Allekirjoitus ei ole aina lopullista vaan tahtoessaan sitä pystyy yhä nousemaan huipulle.
Jokaisen suurmiehen takana ei aina ole nainen, eikä jokaisen suurnaisen takana aina ole mies. Mutta jokaisen suurnaisen ja suurmiehen takana on aina ystävä tai kaksi. Joku joka rikkoo jään kun jäädyt ja auttaa eteenpäin!

Creed: The Legacy od Rocky (8.1.15)
Rocky on opettanut vuosien aikana olemaan luovuttamatta, rakastamaan ja tekemään sitä mitä rakastaa. Creed sen sijaan.. Creed ikävä kyllä opetti että joskus on hyvä lopettaa ajoissa kuin liian myöhään. Se yritti niin kovin opettaa kuinka pitäisi päästä muiden varjoista pois ja näyttää maailmalle että pärjää omillaan, mutta en oikein ostanut sitä oppia kun päähenkilö oli jatkuvasti Rockyn varjossa. Toki se opetti myös että suurimmat taistelut käydään kehän ulkopuolella, mutta sehän me ollaan opittu jo Rockyista aikanaan?
Jep, joskus on hyvä lopettaa ajoissa.

Seuraavat leffat tulevat varmaan olemaan The Hateful Eight, Youth ja toivon mukaan A Perfect Day. Oscarit lähestyy!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti