maanantai 11. toukokuuta 2015

Ja mä kaadoin kaikki salmiakit pöydälle

Ei himpura etten paremmin sano! Loin viime vuonna tosi kivan blogin ja sitten se kuivui kasaan, koska jotenkin tein siitä liian.. tiettyyn suuntaan tähtäävän eikä se oikein antanut tilaa suunnanmuutoksille. Tai ei se oikeastaan kuivunut kasaan, sain vain itselleni aikaiseksi vuosituhannen blockin joten päätin sitten.. perustaa taas uuden blogin (hitto se rimmas). Tällä kertaa sellaisen, johon voin hölistä mitä nyt ikinä mieleen tulee. Vähän päiväkirjatyyppisesti, mutta tuskin päivittäin tai tuskin edes viikottain! Tai oikeastaan vain silloin kun on jotain, mistä kirjoittaa. Sellaista tärkeäksi koettua, oli se sitten hyvässä tai pahassa.

Tälläisen kortin sain tänään Liettualaiselta Igorilta!

Joten jaarittelen varmaan kissoista, korteista, leffoista, Hobitista, Tabasta (you know), maailman vääryyksistä, asioista jotka nyppii, asioista jotka ei nypi, tv-sarjoista, musiikista, lenkkipolkuteatterista, uudesta tukasta, vanhoista rääsyistä, tatuoinneista, mitä tänään tein, mitä huomenna teen.. mitä söin tänään tai mitä syön huomenna tai hei tässä on hyvä resepti.. Ehkä itken vähän opparin tekemistä, toivottavasti tulevaisuudessa hihkun työharjoittelupaikkaa ja/tai töitä.

Ja tämmöisen sain Turusta saakka!

Vähän siis kaikkea ehkä tiedossa! Tai sitten ei. Varmaan tungen tännekin epämääräistä ajatuksen virtaa, josta luulen ettei kukaan tajua mitään ja olen tosi sniiki mutta oikeasti kaikki tajuaa ja oon vaan tyhmä. Ahhaahha! No mutta, tähän alkuun voisin sanoa myös että huomenna lähtee tukka! Ehkä postailen siitä sitten jotain koska siis miksi ei? Tällä hetkellä moinen tukan kuvajainen muistuttaa enempi vanhaa, kulahtanutta tiskirättiä kun edes etäisesti hiuskuontaloa. Toivottavasti huomisen jälkeen on asiat paremmalla tolalla edes tukan osalta!

Sen verran sanon kanssa että mulla on sylissä yksi pärisevä kissaotus ja toinen nukkuu tuossa viekussa. Söin juuri juustoista tomaattikeittoa ja ranskanleipää ja olo on nyt aika muikea! Ja siis kuka nyt ei söisi tomaattikeittoa ja ranskanleipää puoli yhdeltätoista illalla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti